♥ Hantaran ♥

Entry nie dah lame sgt simpan..dari dulu nak wat x wat jgk..so ari nie dah ingat wa buatkan..hehe..malas nak story panjang²..tgk jek la gambar..x cantek mane pun sbb wat sendiri..last minit buat nih..esok nak sanding mlm tue baru wat..i wat sendiri oke..gune kreativiti sendiri..yg penting puas ati..huhu

bakul buah-buahan..terliur lak tgk..huhu

kek purple yg sangat den suko..huhu

see, simple kan..tang bakul jek aku meriahkan..
yg baju tue, aku pakai ikat reben jek..senang, yg penting brand kate mr hubby..huhu

kain pelikat..lalala..wajib purple..haha

belt n wallet..so simple kan..excited nak kawen jek..
yg len x ingat dah..haha

Dunhill perfume..suke bau dia..bau jantan..
sbb tue asyik nak kepit jek nga mr hubby..wah galok tetibe..

Jam..ellesse..suke jam nie..aku pun ade satu..
hasil aku pow mr hubby..hikhik

Yg penting this clarks shoes..ade story sal kasut nie..
tp x ingat entry mane..mr hubby nak black tp yg ado brown..
rembat jgk sbb yg tue jek dia berkenan..
harga pun cantekkkkk..huhu..

p/s:mood cuti dah mai dah..pasal tue lew malas nk update..
ececeh..padahal dari dulu mmg pemalas..
esok i cuti smpai isnin..jgn mare..huhu


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Rindu ♥

Nape letak tajuk nie?sbb sekarang aku ngah rindu giler kat hubby aku..huhu..even ari² jumpe, jap lagi balik umah pun jumpe tapi aku totap rinduuuu..
haippp padahal gatal weh haku nie..nak berkepit jek..
dok kat umah cam belangkas weh..sofa ada tiga..
tapi yg satu tue jgk la nak berhimpit sesak²..haha..
sonok dok rapat² nie...panassss...hihi(",)


Nanti petang nak g pasar same..beli lauk utk masak..yg dlm peti tue dah nan ado..semalam sayep coti masak..mr hubby yg turun padang..yeehhaaaa..sekali sekala rehat masak best wooo..ceh, bukan selalu ke buli mr hubby?
Ala u ollss...bukan buli tapi saje nak manja²..nanti terlebih manja siap la..haha

p/s:abang, windu nie..x sabar nak tunggu kul 5..huhu


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ -ve ♥

U olls sumer, sori sgt² sbb lagi sekali lupe nak snap pic test tue..bende alah tue dok bawah meja kat umah..kat opis ingat tp biler balik leh lupe plak sbb dek terkena penangan godaan mr hubby..haha..gedixs..




ok, the results mcm yg u olls tgk kat tajuk la...negative..mmg dah boleh agak sbnarnye sbb yela aku kan telan pil xxx tue xkan la pregnant kan..tp rezeki Allah mmg kita x dpt duga..so, after period last friday, start from that day aku dah x telan dah pil xxx tue..so, skrg tgh bekerja keras dgn mr hubby..hikhik..

Saje jek aku xnak makan dah lagi pil tue..padahal ada lagi sebotol kan..mak aku pun suh abiskan yg tue..tp aku xnak dah..korg tau x, seksa oke nak telan ubat tue..something like makjun..bau mmg x yah ckp la..mmg akar kayu 100% la..huhu, tiap kali telan naik loya tau..smpaikan mr hubby pun leh bau bende alah tue..padahal aku dah telan..kuat tol..huh..

p/s:kiter hanya merancang, Allah yg menentukan..
Kalau ada rezeki, tgk la 2, 3 bulan dari sekarang..hehe


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Psssttttt ♥


sori, lupe nak snap pic test tue..esok ek sayep update..tata


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Pregnancy Test ♥


hehe..nape aku tunjuk gambar nie..sebab nanti tengahari aku nak g beli bende nie kat guardian..aku nak beli 2..satu aku nak test ari nie jgk..satu lagi esok pagi..kenapa?
sebabnye ari nie dah byk kali aku muntah..now aku tgh PMS sbnarnye..tp pms aku nie lain ckt..

so, aku tanye pendapat mak aku & opismate aku yg lebih berpengalaman diorg suh aku check..based on ape yg aku terangkan kat diorg n feedback yg aku dpt..ramai yg ckp aku mungkin preggy..erm..ntah la..aku pun xtau..sbb aku kan makan ubat xxx tapi aku makan x ikut time..kdg² 2,3 hari aku x makan..so maybe rezeki Allah nak bagi kan..aku terima jek la ade ke xde..


Adakah aku nga mr hubby akan bergelar mama & abah?kiter nantikan keputusannya minggu depan..tungguuuuuuuuuuuuuu..hehe


p/s:sedikit excited jgk sbnarnye..tp xnk mengharap sgt..
lepas nie xnak makan ubat lagi..wink²..(",)


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Entry Basi..Huhu ♥


Oke, nie pasal birthday mr hubby 11/11/09 ritu..aku citer ringkas jek la ek..aku beli kek kat mr hubby..tiramisu kek..gambar yg korang tgk tue..xdela surprise mane pun tp aku excited oke nk sambut birthday dia..yela 1st birthday dia as my busband kan..hehe..

so, tghari lagi aku g beli..sbb klau ptg takut x sempat..aku kene smpai dulu sblom dia..tue pun nyaris² dia jumpe kek tue..tp dia dah leh agak pun..haha..

so, mlm tue dia siap request soh aku nyanyi lagi tau..haha..even pitching larik, aku nyanyi gak la dlm sumbang..hikhik..

tapi, present yg dia request aku lom tunaikan lagik..nanti sayang belikan ek abang..tunggu de wang dulu..haha..yela, korang tau x ape hadiah yg dia nak..hah tgk la kat bawah nie..huhu..

Blackberry oke u ollss..

Huhu, kalah E71 aku tau..tapi kan, biler aku belikan utk dia nanti..
aku mintak pakai dulu..haha..aci x?hehe

p/s:citer sal bufday nie dah basi sgt,
tp ikut suke la kan aku nak tulis kat blog aku..haha

♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Biler Nak Pregnant......... ♥

Korang penat x klau salu org dok tnye biler ko nak pregnant?bukan setakat penat tapi sakit hati oke!!!!!..mak aku pun x sebuk tau..huhu..
opismate aku yg salu dok kepit nga aku nie tau la planning aku cmner kan..
And mak aku pun tentu la paham jiwa aku
..tp ape kes nga org sekeliling
yg x penah lenguh mulut dok kepochi tue???

Aku bukan x nak pregnant tau..tp as i said before la kan..
mr hubby lom ready lagi..dan aku pun masih x brape nk puas lagi bermanja..
masih nak berhoneymoon bagai..
Anak tue kan rezeki..klau ada, InsyaAllah Yang Maha Esa akan bagi la..
lagipun kami baru 2 bulan kawen oke..blom pun 2 taun..
bagi la mase pada kitorang nak berdua lame ckt..

(mak mertua "kesayangan" aku..hoho)


Tapi, adat la manusia kan..bkn reti nak paham org len..
so, aku yg x tahan telinga nie pun bincang la nga mr hubby..
tue pun secara berseloroh aku ckp tau..
then, mr hubby agree la nga cadangan aku..
after period aku nie, aku x pyh telan pil xxx tue lagi..
xnak mention oke korang just paham jek la..huhu..

Biler aku tgk calendar balik, if skrg aku pregnant,
maybe aku bersalin dlm bln puase atau raye taun depan..aku xnak la mcm tue..
so, hope our everything going smooth as we plan..(",)

p/s:To my mother in law, just wait 4 new grandchild oke..
Be patient!!!wah marah tue..haha



♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Bila Pucat, Beginilah... ♥

Muka x makeup..inilah gambaran muke aku kalau aku x sihat..huhu

Sejak beberapa ari nie, aku dtg opis dgn muke original means bersih..sbb nye, aku xde mood nk makeup..lagi satu sbb aku bangun tido lambat(rase x puas tido yg menyebabkan aku malas bangun pagi)..huhu..biler dah lambat biase la mesti kelam kibut siapkan..seb baik baju sumer dah siap iron awal²..huhu

Ramai yg tegor biler aku pucat..korg paham² jek la..aku kan baru kawen so ramai la yg buat tekaan yg salah kate aku pregnant..huhu..i'm not preggy at this moment oke..=(
cume sejak kebelakangan nie, aku x bape nak sihat..
aku x ckup tido sbnarnye..

Maybe sbb aku punye rutin dh berubah..dulu ikut suke aku nk tido awal ke ape, skrg nie sejak ade suami jadual aku dh mcm dh tetap..blk keje get ready nak masak..pastu nak kemas umah lagi..dah la umah aku tue lepas sapu kejap jek dh berdebu balik..penat haku tau..

Seb baik la laki aku nie jenis suke menolong & memahami..klau dia tgk aku cam penat jek pandai la dia wat sendiri ape yg dia nak..nak kate aku nie stress xtau la..mungkin jgk kot..hurm..nape?tgk p/s: tue..hehe


p/s:sebab aku stress salahsatunye adalah bile mak mertua asyik tanye aku dah preggy ke blom..hallo my mother in law..not me yg xnk preggy oke tp anak laki awak tue yg xnak lg tau..nanti aku citer nape aku sentap..hoho



♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Tukar Layout Blog ♥

Geng, cantek x aku nyer layout baru?even tetap hitam tp aku ubah 2 kepada 3..saje gatal tangan rajinkan diri..padahal xde keje weh..lagipun bosan dok tgk layout same jek..sekali skala tukar lew plak..hehe

padahal xde ape pun yg berubah sgt..saje jek gediks..hoho..

Opps, masih ade entry yg x wat lagi..erm, malas tol nk connect phone kat pc tau..huhu..sengal..



♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ X Sihat Sejak Kebelakangan Nie ♥

2,3 ari nie..ermm sejak minggu lepas sebenarnye..aku rasa x bape sehat..badan lenguh²..kpale asyik pening²..x bermaya sangat..asyik tertido awal jek..sian mr hubby tgk tv sorang²..tapi xpe aku teman dia kat sebelah even mata pejam soul melayang..huhu..sorry ek sayang..

Semalam, akak aku operate sbb apendiks..lepas keje trus gerak g Hospital Az-zahrah dekat bangi sbb dia warded kat situ..kpale aku dah la ting tong tp gagahkan diri jgk pegi..mr hubby sampai dlm kul 6 lebih..aku suh dia balik dulu sbb aku tau dia penat..




So, aku tunggu la kat situ sbb abg ipar aku balik tgk anak dia..dlm kul 8 dia dtg, aku mintak nak balik sbb kpale aku ting tong sgt²..sian kat mr hubby lagi dok sorang² kat umah..nak tggu aku balik makan same..

Sampai jek umah, aku landing kat sofa..aku suh mr hubby siapkan makanan..aku x larat sgt..seb baik dia paham..sebab sejuk sgt, aku x mandi lepas makan terus lanting kat sofa sebelah mr hubby..alih² xtau biler aku lena..kul 12.30 am, mr hubby kejut suh tido kat bilik..

p/s:sori la abang, sehari 2 nie sayang x leh layan abang sgt..nanti syg dah oke we back to the normal ek..muaaahhhh..

♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Mood Merajuk ♥

Xde mood sgt..blog shop pun malas nak komen..sbbnye, aku letih & penat yg teramat sgt + ngantuk tahap cipan..minggu nie mmg semangat luntur sbb terlalu banyak "aktiviti" yg dibuat..huhu..rehat mmg x ckup langsung..yela, time nak tido leh layan borak nga mr hubby..tup tup dah dekat kul 1 pagi..mula la masing² kelam kibut pejam mata..hoho..

so, nanti² la aku post entry sal surprise yg aku wat mase birthday mr hubby rabu lepas..gambar pun dlm fon dia lom smpat bluetooth agi..

Esok mmg kami dah plan nak bangun tido lambat..mlm nie off tepon sumer..xmo org kaco kami tidur sbb kami mmg x cukup tido mggu nie..mr hubby bkn leh klau badan penat+letih..nanti trus dia demam..aku gak yg susah..dah la coti xde oke..huhu..


Muke penat+kesian..mintak simpati kat mr hubby, mane tau kot² mlm nie xyah masak..lalala.. sempat lagi berniat kurang baik disitu..haha

p/s:sori pada geng blogger yg salu aku terjah blog dia sbb just jenguk tp x tinggal komen..nanti aku komen byk² ek..selamat berhujung minggu sumer..(",)


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Selamat Ulangtahun Abang ♥

My Lovely Hubby

11 November 2009 - 11/11/1985


Hari nie, Rabu 11/11/2009 genap usia suamiku yang tercinta 24 tahun..masih muda katanye..haha..

Abang,
Di hari ulangtahun kelahiran abang, sayang nk ucapkan semoga Abang dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki selalu(supaya dpt bg za duit byk tiap² bulan..haha)..Semoga jadi suami yg penyayang dan betanggungjawab selalu..Semoga abang bahagia hidup bersama sayang..Semoga semua impian abangmenjadi kenyataan..

I Love You Today, Tomorrow & Forever..mmmuuuaaahhh!!!

p/s:semalam sanggup tahan ngantuk semata-mata nak tunggu kul 12.00mlm..nak wish kat dia..pastu tunggu dia tidur lak sebab nak letak kad kat meja solek sebab dia bangun dulu..lupe nak snap gambar kad..huhu..blk keje petang nanti nak wat surprise kat dia..yippie..


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Hujan ♥


Hujan yg lebat pada waktu ini membuat aku rindu pada lakiku..huhu..lambatnye kul 5.00pm..nak balik jumpa my hubby nie...lalala...opppsss terlebey sudah..lariksssssssss

p/s:gatal terlebih..wink²

♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ The Red Warriors Naib Juara Piala Malaysia ♥

Hampa..hanya itu yg boleh aku katakan..sbb aku & mr hubby antara penyokong kelantan yg bersemangat pg menyaksikan match between kelantan vs Negeri 9 sabtu lepas..namun, mungkin bukan rezeki kami rakyat kelantan..tapi, agak mengecewakan bagi aku kerana cara pemain kelantan beraksi di stadium nasional bukit jalil mlm itu tidak seperti match sblomnye..
Apepun, tahniah pada negeri 9 atas kemenangan 3-1 ke atas kelantan..jom intai ape yg aku snap sabtu lepas..

Penyokong Negeri 9 yg hanya 1/4 dari penyokong kelantan..


Beribu-ribu penyokong kelantan yg datang dari jauh..cayelah kamu semua..
sanggup berhabis even kite kalah..sob sob..huhu


Semangat rakyat kelantan..
terharu plak tgk diorg nie..
tapi nak wat cmner..


Ketika team kelantan mula² memasuki padang..
time nie aku rase sungguh semangat..


Mr.hubby yang kental & penuh semangat..sian dia basah sebab cover aku..
kami dok kat atas sekali..so, bila hujan tempias..aku nyorok depan dia..hehe

Russia ker kelantan yg main?haha..
baju kaler merah oke lah kan..huhu


Sayang mr.hubby sbb mase nak balik kan bersesak dgn ramai org..
so, dialah yg peluk aku cover kot² ada tangan hantu meraba..huhu..
seb baik kerana cayunkku nie btol² cover aku..


Always dgn dia even pg tgk bola..haha..
semalam pun teman dia tgk MU lawan chelsea kat astro kul 12-2 a.m..
tapi Mu kalah gak 1-0 nga chelsea..hampeh tul la..huhu..ari nie den ngantuk..huarghhh


Orang berpusu-pusu..ramai giler weh..view dari atas stadium..

Sesak sgt stadium bukit jalil sabtu lepas..rezeki buat para peniaga..

Kami gerak kul 4 lebih..pun jammed gak kejap kat tol sg.besi..parking depan carrefour..jauh giler jalan kaki masuk dalam..huhu..tapi semangat nyer pasal..totap gagahkan kaki nie..masuk stadium kul 6 lebih org dah ramai sgt..smpai kan kami kene dok atas sekali..huhu..walaupun ade insiden yg terjadi atas sebab penyokong kelantan terlebih semangat, yg tue aku xnak komen..sbb masing² punye attitude..biase la manusia xde yg sempurna..cume aku agak terkilan sbb kalau penyokong kelantan yg wat hal mesti media akan hentam habis-habisan tapi incindet bas kelantan kene bakar mase main kat perlis x plak dijadikan isu..

p/s:aku bangga jadi rakyat kelantan walaupun team kami kalah sabtu lepas..sbb di bumi malaysia nie, kebanyakkan yg kaya & bergelar jutawan yg hidup di kota Kl nie anak kelantan..sbb tue la bile time raya kelantan dipenuhi dgn kereta² mewah..dan yg meramaikan malaysia juga rakyat kelantan sbb org kelantan nie anak ramai..yup, aku mmg semangat kelantan sbb tue aku suami aku org kelantan..apepun, kita semua 1Malaysia..peace no war..





♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Kelantan VS Negeri Sembilan ♥

Malam esok bermula perlawanan Piala Malaysia antara Kelantan vs Negeri Sembilan..Dan aku sebagai anak jati kelantan..ececeh..akan ke Stadium Bukit Jalil bersama suami terchenta utk menyaksikan match tue..sungguh teruja..

X sabar plak nak tunggu malam esok..of coz la aku mengharapkan kelantan menang..tapi apapun kite tnggu jek la esok..

The Red Warrior..you go guys..good luck..


p/s:ada penyokong Negeri Sembilan ke yg baca blog aku nie..huhu

♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Pelamin vs Bilik Tidur ♥

Lupe lak..aku lom wat entry sal pelamin aku kan..oke ari nie aku kasik tunjuk kat korang pic pelamin nga blk tido aku..mmg aku puas ati sgt nga pelamin dia..sbb mmg ikut citarasa aku..sume yg dtg pun ckp cantek..suke oke..
Pelamin nie sbnarnye diorg pasang dah smggu sblom majlis kawen aku kot..sbb nye mase aku blk ari first tue pelamin nga bilik dah siap pasang dah..express tul diorg wat..tapi, geng umah aku nie jenis x kalut..xde nye nak bergambor sakan kat situ..aku pun xtau nape aku sndiri xde palk beria nak bergambor kat pelamin indah nie..cewaahh..sbb nye maybe la aku nie excited lebih sbb nak kawen..haha..so, bende² len aku x hirau..hikhik


owh..aku x wat warne samer pelamin nga bilik..sbb nanti xde kelainan..dlm bilik aku pilih warne krim..suke sgt..eleh, aku tido bukan kisah sgt kat pelamin tue..yang aku kisahkan laki aku kat sebelah..haha..giler gatal oke aku sejak dah kawen nie..huhu


p/s:aku gatal xpe oke sbb kat umah ade org tolong garu..lalala..wink²


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Sesajork ♥

Saje nak update blog..huhu..means aku tgk rajen oke..haha..padahal xde keje..erm nak citer sal ape yep..haaa oke..aku nak citer sal life aku as a wife utk sebulan lebih nie..kirenye cam rutin la ek..skema wehhh..hikhik


Hepi sgt coz aku dah jadi kamaruddin's wife..bahagia..sonok..x dinafikan dalam sebulan lebih kawen nie ade la merajuk memujuk dipujuk..tapi gaduh xde la lagi..gaduh² manja tue ade la..biase la nak manje² kan..aku mmg tiap² ari majuk..ade je yg x kena..part kene pujuk yg best tue..haha..korang yg blom kawen jgn jelez oke..huhu..cume aku agak penat ckt la..byk keje nak kene buat..

Dulu klau basuh baju tue, ckt jek sbb baju aku jek..nie dah bertambah bilangan baju yg nak kene basuh..even mesin yg basuhkan tp penat adalah ketika sidai n lipat..yup, mr hubby ade la bantu aku ckt²..aku x suruh pun tp dia mmg rajin oke..cume yg part paling aku ngeri..masak..seyes aku xtahan..bkn aku malas sbb penat ke ape walau pun mmg penat oke..aku malas sbb aku xtau nak masak ape..aku lom terer lagi bab² masak nie..

Skrg nie pun, aku masak ape yg aku pandai jek..tue pun aku main belasah jek wat resepi sndiri..ade yg aku mintak nga akak aku..pastu ikut ape yg aku tgk mak aku masak..tapikan, dlm penat+malas nak masak tue, biler ko tgk hubby ko makan abis ape yg ko masak..terusss ilang ko nyer penat tau..rase hepi sgt..yela, aku masak x sedap mane pun tp klau mr hubby makan nasik smpai abis ape yg aku senduk dlm pinggan dia..mmg vangggaaa la mak nok s oiii..huhu


Memang skrg aku hepi sgt smpai perut pun dah buncit..bkn buncit sbb ade baby ek..tp muncit sbb makan byk..mr hubby klau tgk perut aku mesti ckp cam org pregnant 2 bln..padahal yang ado tali perut semato..haha..aku mmg kuat makan skrg..tambah² ade geng makan..lg la sedap aku makan..huhu..lepas mkn nasik bantai leh lapar lg..huhu..

Ari minggu biase nye kitorg x plan pun nak g mane²..sbb sejak kawen nie suke dok umah jek..yela ritu sblom kawen nak kuar sbb nak jumpe kan..skrg dah dok satu umah watpe nak kuar lg..tp even x plan, mesti ade jek nak g mane²..sbb kadang² boring gak asyik dok tgk tv jek..biase kitorg g jln² kat mall jek la..klau dh bosan sgt baru kuar g kl..tue pun xtau nk watpe jgk..huhu
Cume sejak kawen nie, byk spent time g jalan umah sedara yg ade dekat² cnie..umah pak su aku, umah akak aku..hehe


Kesimpulannya, ececeh..siap ade kesimpulan tue..huhu..bulan pertama kawen nie bahagia la..hope hepi forever la yek..aku sbnarnye susah nak gaduh nga laki aku nie..sbb dia nie jenis lawak..tgk muke dia jek x smpai ati nak marah dia..muke cumel jek..hoho..

p/s:pada yang merancang nak kawen tue,
cpt² la kawen ye..moga² kite sumer bahagia..yippie..






♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ MC ♥


Semalam sayep mc..kenapakah? ari isnin pagi semalam around 5.30 am..saya terbangn dari tdo & rase nak muntah sgt²..so, pg bilik air then ape lagi..mula la uweekk uweekkk..mr hubby pun smpai terjaga..oh alangkahkuat aku muntah..sangat sakit sbb x kuar pape..hanye kuar bende alah pahit itu aje..sgt x suke oke..

Then, kpale rase pening..baring kejap pastu mr hubby bangun mandi..dkat kul 6.30 am cmtue aku bangun wat sarapan utk mr hubby..terhuyung hayang..huhu..kpale pening giler..terus baring kat dapur..mr hubby suh masuk tido tp aku x sampai hati la nak suh dia wat sendiri walaupun hanya roti bakar & milo segera..aku sayang mr hubby oke..haha

Pastu lepas mr hubby g keje aku sambung tido jap..dekat kul 7 bangun mandi siap nak g eje even kpale pening sgt²..tapi gagahkan diri jgk sbb cuti dah abis then malas nak g klinik..baru jek kuar kawasan rumah, tgk jalan jammed giler..hoh..apekah..semalam pagi hujan ye..so, aku nie dah la pening kpale..pk punye pk,decide g klinik..

Doktor tanye sakit ape, aku ckp muntah+pening..terus dia tanye aku mkn pil xxx tue lagi ker..yup..then tanye period aku last month dtg x..yup..dia cek tekana darah pastu suh aku baring dia nak cek perut aku..apekahhhh?

huhu, agak pelik disitu sbb aku kan planning, so x mungkin la pregnant..then dia ckp aku byk angin..hoh..dia kasik aku 2 jenis ubat angin satu ubat muntah..tapi xde pun ubat pening..huhu..pale dah la tingtong..aku lak sengal x mintak..tp aku dpt MC..lalalala..x mintak pun oke tp doktor nie baik dia paham..haha..

trus aku balik umah, sms mr hubby, sms bos & opismate..so semalam aku bongkak sesajok..sonok....


p/s:nie mesti dak tecik tue yg wat aku byk angin nie..
yela aku dok asyik angin nga dia jek..huhu..sengalll...



♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

♥ Orang Ketiga ♥

Ari minggu yang lepas, iaitu sabtu malam pg la umah akak dia..kan dah lame x pg..alih² ade plak dak sorang nie nak ikut..aduh, tension oke aku..aku dah la x brape suke nak jage anak org nie..xleh nak watpe la..meh aku kenalkan korang nga dak penyibuk nie..huhu..pengantin baru nak manje² pun xleh tau klau dia ade..menyampah aku..huh

Nie la dia orang ketiga tue..tgk la dok kepit nga laki aku..tensen aku tau..huh

See, nyelit pahtu tunjuk peace..owh me don't likeeee oke..

Dak ngada²..ntah la, aku anak org nie aku kureng ckt..
tambah² dak nie agresif tahap cipan..huhu

My sweet husband yg bz dok pilih lagu..alih² aku jgk kene layan anak sedara dia..
menyampah tau..eiiiii

Aku yang terpaksa berpura-pura..tapi sekali dua mmg kena hambur jgk la dak nie..
mr hubby diam jek..yela, penat tau..

Feeling nyanyi..hati aku dah berasap giler nie lakiku oiii..

See, x abis² nga peace dia..mak mencik uuu..


Dah la mlm ahad tue kene tido jauh² nga hubby den..dak nie dok tengah²..owh x suke..sebukkk je dak tecik nie..ahad mlm g hantar...x nak balik dak nie..jenuh pujuk xmo balik umah mama dia..alih² aku heret gak pg mandikan dia..ckp nak balik kampung umah tok ma(mak mertuaku) baru nak ikut..huh..dah tue, sampai umah dia, aku nak balik nak ikut balik jgk..sampai nanges²..xde lenkali dah la dak tecik oii..ko sebuk jek aku nk manje² nga laki aku..mau lagi 2 bulan aku g umah ko..wekkk

p/s:aku bkn x suke budak², tapi jenis budak² yg x dgr cakap nie aku x gemar..dah la ganaz semacam jek..huhu..klau anak sedara aku len la..nie anak sedara mr hubby oke..aku kreng ckt..yela, mr hubby bkn nak jage pun.reti wat balik jek..sume aku nak kene layan..tue yg aku tensen tue..huh..



♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin