♥ X Suke Biler Demam + Selsema ♥

4:16:00 PM

Seperti yang kamu smua tahu..
Minggu lepas aku diserang demam + selsema..
Sungguh x best weh..tekak sakit..
batuk melampau..satu opis leh dgr aku batuk..huhu

Selasa mc sbb mmg x larat giler g keje..
Mr hubby pun masuk half day sbb nak kene anta aku g klinik dulu..
aku cmnie la..klau demam mmg terok..


tgk la keaddan sekitar idong aku..
merah + menggelupas teruk..
sakit weh..stiap kali nak sapu idong..
rase cam nak nanges jek..huhu

seb baik ade laki..
time aku demam sumer keje dia wat..
masak sendiri..yg tue mmg aku x risau bab makan dia..
dia leh hidup sbb dia pandai masak..
kadang² tue rase cam lagik terer dia jek masak dari aku..huhu

tapi best jgk sesekali demam nie..
sbb rase cam mr hubby sayang giler kat aku..hikssss
aku suruh pape jek dia wat..haiiipppp


tgk la aku biler dah sihat..
muke ceria jek, pastu......
xde keje lain melaram n melawa jek..
seb baik hubby aku mmg suke nengok aku make up..
dia lagi advice aku make up bile nak kuar..
biar bini dia nie nmpak cantek selalu..hehe



aku klau x de sakit ape..
mmg hepi jek hari²..
sejak kawen nie jarang aku moody melainkan aku x sihat..hehe
pastu mula la sebuk nak g jalan²..
mr hubby gak yg kene layan kerenah aku..wakaka..

yeaaa...jumaat nie cuti..sambut tahun baru dalam Islam
Awal Muharam...
leh la ajak mr hubby g jenjalan sakan..lalalala
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. igt lg dlu b4 ko kawen..manjang jekk majuk gn en tunang ko kann...xsaba nk kawen gaks..hohohoho..

    ReplyDelete
  2. ♥ N ♥

    ingat ko ek yunk..haha..alam pertunangan biase lew..byk yg sensitif..tp dah kawen nie oke plak sbb klau x kene pape tang tue jgk leh setel..
    lagik 6 bulan jek yunk..lepas nie leh lew ko welcome to the club..ade geng la aku nak gedix..haha

    ReplyDelete
  3. alahaiii..cian die.
    same lah kte yang. aku klo heavy flu kan

    kompom sebjik gitu lah idung aku pastuh..sobsobsob. dats y i hate flu...huhuu :(

    alhamdulillah..ko dh sihat balik dh. leh manje² ngan laki ko kan..hiksss

    ReplyDelete
  4. ♥ zie ♥

    a'ah kan yunk..mencik kan...sakit idong jadik nye..x best langsung..
    aku mmg manje yunk..sihat ke x sihat..aku gasak jek..aku kan gatai..wakakaka

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥