♥ Sape Nak Teman Aku G Jenjalan 3 Hari ♥

10:30:00 AM

Xleh nak post picca pun xpela..
Aku totap nak update..oke?

huhu..sbnarnye aku sedey..
Nanti cuti 3 hari start jumaat kan..
Aku ckt nye plan nak ajak mr hubby g jenjalan puas²..
Rupe-rupenye hajat aku x kesampaian..

Sebab?
Mr hubby kene keje..OT weh..
Jumaat sabtu dia kene ot..pastu ahad lak dia de dinner company dia..
Dia jadik urusetia so pepagi ahad tue dah kene pg kat Marriot Hotel..
Oh ye dinner dia kt sane..

Aku?
Tengah tensen meroyan sbb kene tggal sorg kat umah..
Tros memberontak ko..

Ape lagi, mintak izin nak kuar tanpa dia..
Dia mmg la bagi sbb dia tahu aku nie bosan dok umah sensorg..mau giler..huhu
Tapi masalahnye..aku xde geng..

Kene ajak yg satu kepala nga aku..
Tapi sape ek?
Ade sape² nak ikut ker?
Sumer aku tanggung..
Korg akan dilayan ibarat puteri raja..nape puteri?
sbb utk pompuan je ek..men not allow..huhu

Dari tiket wayang ke makan minum korang..
Sape nak sila angkat ibu jari kaki..motip?
suke ati aku lew...

sambung sedih ahh...
Adiooosaaaa
(",)

Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. aku da angkt ibu jari kaki ni...hahaha...cian o yunk..xpe..+ve..laki ko mcari nafkah..nk kasik ko sopim..x abes2 aku kn..

    ReplyDelete
  2. keji bos ko kasi laki ko OT ek. meh kte pang boss kamaruddin ramai² jom..hehehe

    haaa ko gi bermastautin kat cnie yang. kompom aku ade jek teman ko jjln..heee hee


    :P

    ReplyDelete
  3. Hi, selamat berkenalan..Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com..Nice to meet u :)

    ReplyDelete

  4. ♥ N ♥

    huhu..mmg la yunk oii nak carik nafkah tuk aku sopim riban²..tp klau time coti tue coti la weh..cian aku dok melangut kat umah sorg²..ckup la ari keje smpai umah kul 9mlm..huhu

    ReplyDelete

  5. ♥ zie ♥

    alahai cayunk oiii..jauh nau nak terbang ke kuching tue..kang meroyan dillah klau aku dok kepit ngan ko..huhu..nanti la yunk, aku pun nk jgk merasa g kuching tue..insyaAllah utk honeymoon yg ntah kali ke berapa nanti..moga murah rezeki aku nk g jumpe ko nie..hehe

    ReplyDelete

  6. ♥ Anna ♥

    hai anna..nice knowing u..oke..thanx 4 da visit..=)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥