♥ Opismate ("._.") ♥

11:40:00 AM




Utk nak ilangkan geram aku nie..meh meh

aku wat entry sal opismate aku..
aku x pnah show off lg kan kt korang..

jom² aku story mory..hehe


Tada...kat tepi belah kiri op coz la aku kan..=)
belah kanan tue kak linda, dia nie kire pangkat kakak la pada aku..lom kawen lg..sape yg nak isi borang sile beratur..heh

Yang kat tengah tue, korg da tau kan..Bestfriend aku, Puan 'D'..coz kat entry aku sblom nie ade aku tunjuk pic dia..ala mase kitorg g karox..
-->>YG NIE EK..



Now, dia tgh pregnant 6 bulan..waaa x lame lg kuar la menantu aku..oppsss
Aku da chop dulu tau nga dia..hehe
Aku nga dia mmg satu kpale..ngam hoooooo

Dua² da kawen pun still sengal lg..haha
Husband kami berdua sporting oke..=)




Nie Cik Jennifer..Officer aku..dia nie dok sebelah bilik aku jek..
tp ari nie dia kene pindah ke blk lain..
dpt jiran baru lew aku..huhu



Me wif Kak suya & Kak Shila..
Nie pun opismate yg bleh dikatakan ngam jgk nga aku..
Aku suke diorg nie sbb diorg nie sporting sgt..kelakar wooo

Yg aku circlekan kat blakang tue...jeng jeng..
That's my boss..tinggi kan dia..^^



Inilah antara org² yg rapat nga aku kat opis..sorg lg = cc raz xde dlm nie..
kami mcm big family la gitu..hehe..

(",)





Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

8 kata cinta

  1. ramai gak..opis aku sekerat jek babe

    hehe

    ReplyDelete

  2. ♥ zue ♥

    ramai weh..satu bahagian nie beratus org tau..huhu

    ReplyDelete
  3. salam...adekah sume opismate u ni dh nikah...hahaha.....tk cre k..

    ReplyDelete
  4. ko keje ape ekk zaza..ktne..aku lupe ahh...

    besh kn keje knl rmai org...

    ReplyDelete

  5. ♥ hisham ♥

    salam..ada yg dah ade yg blom..berkenan yg mane satu..hehe..thanx nanti i jengah blog u k..

    ReplyDelete

  6. ♥ N ♥

    yunk,aku da jawab kat blog ko..
    Ala, aku kat cnie lebih 2 taun da..tue yg da knal ramai tue..nie pun ade lg yg aku x kenal sgt..huhu

    nanti ko pun lelama kat sane kompom kenal ramai org gak..=)

    ReplyDelete
  7. bestnyerrr yangg ko ade ramai opismate girl. aku lak..hanye aku ngan si sengal ms dictactor tuh jek...sobsobsob. bosan weh. sbb tuh kot aku jd blogger tegar kot


    :P bluekss

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥