♥ Meet My Nephew...ZAFRAN ♥

2:30:00 PM

Entry nie..aku nak introduce kat korg..
anak sedara aku yg dok dekat nga aku..
dia dok bangi, aku dok putrajaya..
dekat la kan..

dulu salu gak g umah dia..tp
sejak kawen nie dah jarang dah..hehe
meh aku tunjuk muke budak suke jalan² nie..








Hai..Saya la Muhammad Zafran Bin Hishamuddin..
Sayep comel kan..
wah, kecik² dah pasan ko..haha
ini budak manyak pandai ko..
kadang² ko jadik geram nga dia..nak penyek² jek..
haha...matik la aku kene marah nga ibu dia..


muke kerek x yah ckp la..
eksyen jak lebih..tecik² dah pandai eksyen..huh
haha..nie mase kat surau KLCC tmpat Aquaria tue..
mase nie kitorg da kuar..kul 6 lebih..
nak semayang asar...



susah tau nak tangkap gambor dia..
lincah, cergas & aktif..
owh, anak sedara aku mesti la aku suke...opsssss
sory mr hubby...huhu


byk dah gigi dia..dulu ade 2 batang jek..
nie dah nak penuh gusi dah..owh, mase nie dia sgt lapar oke..
makan honeystar jek..cian zafran kan..huhu



Oke x sayep wat aksi gini?haha=)
owh, dia cute mcm mak sedara dia jgk oke..haha
wah tetibe pasan..hiksssss



ini wajiib nie..
kene akhiri nga muke mak sedara + tuan punye blog yg x semenggah itu..huhu
asyik zafran jek posing..mak teh dia pun nak posing jgk

glemer x name mak teh..wakaka..cam tua jek..
padahal baru 23 aku nie tau..
i masih mude ye nyah..huuuuuu
(",)


Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. AMBOIII CHUBBYNYER PIPI NEPHEW KO TUH YANG OI. ADE CKIT² MCM IRAS² KO LER PLAK AKU TGK DIE YANG


    HIKSSS :p (MOTIP NK KATE KO COMEL LER TUH...LALALALA)

    ReplyDelete

  2. ♥ ZIE ♥

    haksss...mmg aku cumel yunk..aku tau tue..hehe...

    ReplyDelete

  3. ♥ ahmad ♥

    nie pun da kurus nie..dulu mase tecik lg chubby...cam spongebob..haha

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥