♥ Mata Kurniaan Ilahi ♥

11:00:00 AM

The best part yg aku suke dengan diri aku ialah mata..
Nape, sbb aku rase mate aku cantek..wah tetibe ko perasan..lantak....
sbb tue aku suke bile make up tang mata..
cume aku x brape nak terrer lagik..
masih dlm learning proses..

aku suke teknik smooky eyes..
tp seyes ckp aku still x reti cmner nak wat smooky eyes tuh..
dah byk kali blaja tgk org wat..
smpai skrg aku xtau wat weh..huhu



Bulu mata original oke..haha
Bulu mata aku agak panjang sbb ade la dlm 2 kali gak aku kerat bulu mata aku nie..
kan org ckp klau nak bg bulu mata panjang kene potong ckt..
so, aku try n menjadik kat bulu mata aku nie..
x payah susah² nak pakai fake eyelash bagai..huhu



aku klau pakai eyeshadow gitu² jek..
light² gitu u..sbb nye..
aku x reti nak wat terang² sbb nanti burok ko..
pakai pun bawah² jek..



then, aku suke wat mata aku cam ghotic ckt..
pakai eye liner atas bawah..hitam gitu..
org ckp, make up nie bile tang mata lawa..
nmpak la ko lawa..aku tgk artis pun camtue..
tang mata diorg mmg lebihhhhhhh...

oleh sbb aku nie suke melawa & mr hubby pun mmg suke aku melawa..
Aku kene blajar lg make up dgn lebih pandai..
so, sape² yg terrer make up tue sile la ajar aku yek..huhu

Tapi xmo la make up yg tebal²..
aku suke yg light² jek tp tang mata harus meletop..boleh?
wakaka..

Adiosssaaaaa
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. zaza..betul ke potong cket boleh tumbuh lagi panjang..cam best je..cam nak buat balik rumah nanti..Haha..
    My hubby x suke sgt plak org mekap..leceh kot..sebab bila nak wat tang mata nak suroh dia pegang cermin..haha..

    ReplyDelete
  2. ♥ yantie ♥

    kat kiter jadik yunk..kat yantie xtau lak jadik ke x..tp ko hati² yunk..jgn nanti ko nyer bulu mata tros ilang..meroyan ko weh..

    alahai nape lak dia kene pegang..kan stand mirror tue ado..ko pg ngadap jek dekat² yunk..pastu tenyeh lew mate ko tue nga sgala jenis alat yg ado tue..huhu..for me, only take abouth half an hour to make up all my face..and make up mata jek 15 minit..haha

    ReplyDelete
  3. haha
    sebab tu hubby suke

    wakakakaaaa...


    *btul ker.?ntah teka jer

    ReplyDelete
  4. ♥ tengku ♥

    ntah lew tengku..x pnah tanye lak dia suke zaza sbb ape..yela kot..

    dari mata turun ke hati kan...=p

    ReplyDelete
  5. ♥ yantie ♥

    oooo...nak manje lebih ek..boleh²..xde hal la yunk..laki ko kan..haha

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥