♥ Kene Tinggal =( ♥

8:50:00 AM



Ari nie pagi² dah sedih..nape?
sbb malam nie aku kene tido sorang..mr hubby g training kat genting resort..
Esok baru balik..wah, eksyen padahal satu malam jek kan..
Alah, aku lepas kawen nie mane penah kene tinggal@tido sorang lagi..
Mesti la aku takut..huhu

Paling penting nanti tido aku nak pelok sape..wuaaaa
Konpem malam nie aku x leh tido..huhu nak ikut..
Kalau la diorg bagi wife ikut, mmg aku akan ikut la..haha..

So, dah rase sunyi dah skrg even dok kat opis..gilosss =)
Pagi tadi, sblom mr hubby pg..lepas salam ciom² sumer..wah nak jgk ckp ciom² kan..
suke ati ai la..laki ai..huhu
Mr hubby wat muke sedih kat aku..sajek jek tau nak bagi aku nangis..x suke..
Ade la berair ckt tp x nanges ek..huhu tipu la tue..waaaaa

Activity dia pack..xtau la leh koling² ke x..
Arggghh aku x kire aku nak tepon dia gak nanti..huhu..
Jadual dia dah ade nga aku..so senang la nanti aku nak tgk dia lapang biler..hehe

Nak sambung sedih jap..haha..
Windu sudah..=(

p/s:baru nak sihat balik, dah kene tinggal..huhu
nampaknye sakit balik la(sakit rindu)..=(



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. alololo.. cian sis.
    takpe,satu malam je!! don't worry!
    nah amik coklat sebijik eh..
    eppi2 k.

    ReplyDelete
  2. b strong beb..laki ko g pon sbb keje....nk carik duit nk kasi ko sopim gaks....huhuhu

    ReplyDelete
  3. ♥ oshinz ♥

    hoho..x best even just satu malam..winduuuuuu la cayunk..

    ♥ N ♥

    x bleh la strong..windu dah nie..huhu, nak sopim pun xde mood dah sbb laki jauh..huhu

    ReplyDelete
  4. Ciannye..sabar eh..sekejap je tu..bagi chance rindu lebey2..=)

    ReplyDelete
  5. alolololo...manje nah bini en. kamaruddin neh ek..psstt.. meh yang sleepover kat umah aku. leh ko peluk aku nnti...hahhahaha

    ReplyDelete
  6. --->yantie

    huhu..mmg cian pun kat den..x mo rindu..sakit weh rindu tue..huhu

    --->zie

    manje lew yunk oiii..huhu umah ko jauh sgt yunk..tp kang klau aku plok ko, dillah jelez lak nanti..haha

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥