♥ Akhirnya...Sayang Mr Hubby...Mmmuuuaaahhh ♥

11:47:00 AM


Semalam kan aku ckp ngidam nak makan prosperity mcdonalds..hehe..akhirnye mr hubby menunaikan janji dia..yuhuuu..semalam dia membuat kejutan biler aku bukak pintu..terus tayang set prosperity tue kat muke aku..hehe..

setelah separuh sudah di ngap baru ingat nak snap picca..huhu..
aku lom makan lagi sbb dah melantak fries tue dulu..
yg tinggal plastik tue mr hubby punye..
sedap weh sundae coklat tue..
rase mcm nak lagi jek..
haha ngade² nak kene tonyoh pale nga mr hubby try la..huhu


yummy...
hajat yg tercapai..nie yg aku sayang lebihhhh kat mr hubby nie..ahaakksss..
so, x sempat majuk la ye x..hehe..
sedap weh burger nie..
masih terase lagi keenakan nye..wahhhh


fries ape ntah nie..gulung²..sodap weh..



muke hepi jek dapat makan prosperity mcd..
Akan ku pujuk lagi mr hubby agar membawa aku ke kepsi plak..
Agak² korang lepas x?haha


Sedapnye hingga menjilat jari..wahaha..sumpah semalam aku senyum jek..
mr hubby lak senyum kambing..wakaka..
nanti nak mintak mr hubby banje lagi..
Ayok..terlebey sudah nie..tata


p/s:dah 2 hari berturut-turut aku x masak..
giler hepi ko..thanx mr hubby...mwaahhhh..(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

2 kata cinta

  1. hahaha...seee see, mmg terserlah sudah laki ko mmg syg giler kat bini die yg comey neh kooo...hiksss

    wehh, post kat z prosperity tuh daging punyer ek. cnie nan ado daging nyer...vongoks...hehe

    ReplyDelete
  2. ♥ zie ♥

    yup..dia sayang gue yg comel ini..wakakaka..pepandai jek ko yunk..errrkk klau aku post yunk, alamatnye berkulat la burger tue baru smpai..haha

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥