♥ X Sihat Sejak Kebelakangan Nie ♥

9:41:00 AM

2,3 ari nie..ermm sejak minggu lepas sebenarnye..aku rasa x bape sehat..badan lenguh²..kpale asyik pening²..x bermaya sangat..asyik tertido awal jek..sian mr hubby tgk tv sorang²..tapi xpe aku teman dia kat sebelah even mata pejam soul melayang..huhu..sorry ek sayang..

Semalam, akak aku operate sbb apendiks..lepas keje trus gerak g Hospital Az-zahrah dekat bangi sbb dia warded kat situ..kpale aku dah la ting tong tp gagahkan diri jgk pegi..mr hubby sampai dlm kul 6 lebih..aku suh dia balik dulu sbb aku tau dia penat..




So, aku tunggu la kat situ sbb abg ipar aku balik tgk anak dia..dlm kul 8 dia dtg, aku mintak nak balik sbb kpale aku ting tong sgt²..sian kat mr hubby lagi dok sorang² kat umah..nak tggu aku balik makan same..

Sampai jek umah, aku landing kat sofa..aku suh mr hubby siapkan makanan..aku x larat sgt..seb baik dia paham..sebab sejuk sgt, aku x mandi lepas makan terus lanting kat sofa sebelah mr hubby..alih² xtau biler aku lena..kul 12.30 am, mr hubby kejut suh tido kat bilik..

p/s:sori la abang, sehari 2 nie sayang x leh layan abang sgt..nanti syg dah oke we back to the normal ek..muaaahhhh..

♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

7 kata cinta

  1. alolololo...now dah ok ker lom nih yang. entah zie nk ade anak buah kot nnti..hehehe :P better gi check yang :)

    hope u get well soon dear...mwahhh

    ReplyDelete
  2. hmm mungkin mahu bertiga kot.. kalau benar ..tahniah

    ReplyDelete
  3. ♥zie♥
    skrg masih ting tong lg lew yunk..kpale pusing²..badan lemah jek..anak sedara xde lg la yunk..nie sbb penat sgt kot bukan sbb alahan..huhu

    ♥ber_uwang♥
    belum lagi la encik ber_uwang..InsyaAllah coming soon..

    ReplyDelete
  4. gulp..gulp..
    positif thinking sbb cuace
    hahahaaaha

    ReplyDelete
  5. ehem ehem.. ha.. ade kot sis.. ihiks!!

    ReplyDelete
  6. ♥fir21♥
    haip..positif..haha

    ♥N♥
    hah?apekah 2 line tue?

    ♥Norizan♥
    lom agi ar sayang..nanti² la..skrg lom ready..huhu

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥