♥ -ve ♥

8:31:00 AM

U olls sumer, sori sgt² sbb lagi sekali lupe nak snap pic test tue..bende alah tue dok bawah meja kat umah..kat opis ingat tp biler balik leh lupe plak sbb dek terkena penangan godaan mr hubby..haha..gedixs..




ok, the results mcm yg u olls tgk kat tajuk la...negative..mmg dah boleh agak sbnarnye sbb yela aku kan telan pil xxx tue xkan la pregnant kan..tp rezeki Allah mmg kita x dpt duga..so, after period last friday, start from that day aku dah x telan dah pil xxx tue..so, skrg tgh bekerja keras dgn mr hubby..hikhik..

Saje jek aku xnak makan dah lagi pil tue..padahal ada lagi sebotol kan..mak aku pun suh abiskan yg tue..tp aku xnak dah..korg tau x, seksa oke nak telan ubat tue..something like makjun..bau mmg x yah ckp la..mmg akar kayu 100% la..huhu, tiap kali telan naik loya tau..smpaikan mr hubby pun leh bau bende alah tue..padahal aku dah telan..kuat tol..huh..

p/s:kiter hanya merancang, Allah yg menentukan..
Kalau ada rezeki, tgk la 2, 3 bulan dari sekarang..hehe


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

2 kata cinta

  1. huhu..insyaAllah N t for our 1st baby x plan kot...da next..next tu br planng...huhuhu..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥