♥ Sesajork ♥

2:21:00 PM

Saje nak update blog..huhu..means aku tgk rajen oke..haha..padahal xde keje..erm nak citer sal ape yep..haaa oke..aku nak citer sal life aku as a wife utk sebulan lebih nie..kirenye cam rutin la ek..skema wehhh..hikhik


Hepi sgt coz aku dah jadi kamaruddin's wife..bahagia..sonok..x dinafikan dalam sebulan lebih kawen nie ade la merajuk memujuk dipujuk..tapi gaduh xde la lagi..gaduh² manja tue ade la..biase la nak manje² kan..aku mmg tiap² ari majuk..ade je yg x kena..part kene pujuk yg best tue..haha..korang yg blom kawen jgn jelez oke..huhu..cume aku agak penat ckt la..byk keje nak kene buat..

Dulu klau basuh baju tue, ckt jek sbb baju aku jek..nie dah bertambah bilangan baju yg nak kene basuh..even mesin yg basuhkan tp penat adalah ketika sidai n lipat..yup, mr hubby ade la bantu aku ckt²..aku x suruh pun tp dia mmg rajin oke..cume yg part paling aku ngeri..masak..seyes aku xtahan..bkn aku malas sbb penat ke ape walau pun mmg penat oke..aku malas sbb aku xtau nak masak ape..aku lom terer lagi bab² masak nie..

Skrg nie pun, aku masak ape yg aku pandai jek..tue pun aku main belasah jek wat resepi sndiri..ade yg aku mintak nga akak aku..pastu ikut ape yg aku tgk mak aku masak..tapikan, dlm penat+malas nak masak tue, biler ko tgk hubby ko makan abis ape yg ko masak..terusss ilang ko nyer penat tau..rase hepi sgt..yela, aku masak x sedap mane pun tp klau mr hubby makan nasik smpai abis ape yg aku senduk dlm pinggan dia..mmg vangggaaa la mak nok s oiii..huhu


Memang skrg aku hepi sgt smpai perut pun dah buncit..bkn buncit sbb ade baby ek..tp muncit sbb makan byk..mr hubby klau tgk perut aku mesti ckp cam org pregnant 2 bln..padahal yang ado tali perut semato..haha..aku mmg kuat makan skrg..tambah² ade geng makan..lg la sedap aku makan..huhu..lepas mkn nasik bantai leh lapar lg..huhu..

Ari minggu biase nye kitorg x plan pun nak g mane²..sbb sejak kawen nie suke dok umah jek..yela ritu sblom kawen nak kuar sbb nak jumpe kan..skrg dah dok satu umah watpe nak kuar lg..tp even x plan, mesti ade jek nak g mane²..sbb kadang² boring gak asyik dok tgk tv jek..biase kitorg g jln² kat mall jek la..klau dh bosan sgt baru kuar g kl..tue pun xtau nk watpe jgk..huhu
Cume sejak kawen nie, byk spent time g jalan umah sedara yg ade dekat² cnie..umah pak su aku, umah akak aku..hehe


Kesimpulannya, ececeh..siap ade kesimpulan tue..huhu..bulan pertama kawen nie bahagia la..hope hepi forever la yek..aku sbnarnye susah nak gaduh nga laki aku nie..sbb dia nie jenis lawak..tgk muke dia jek x smpai ati nak marah dia..muke cumel jek..hoho..

p/s:pada yang merancang nak kawen tue,
cpt² la kawen ye..moga² kite sumer bahagia..yippie..






♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. tuh la kan. mmg sgt bahagia bile kte dh jd isteri kpd kekasih tercinta :) so sweet weh post za nih. senyum sorg² org bace..hehe

    pssttt...if nk jd terer bab masak²..meh meh lajar ngan Zie...hiksss :p

    lawa kooo cincin korg tuh...curik kang :D

    ReplyDelete
  2. ♥bunga♥
    me more sweet than candy..yeehhaaa

    ♥zie♥
    yeke blajar nga zie..meh la resepi tue yunk oii..opppsss jgn lew curik..cincin zie lg comel la..tgk pun dah tau even blurrr..hehe

    ReplyDelete
  3. zaza ske wat hormon N mlonjak2 nk kawen cpt ok...saba N saba..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥