♥ Pregnancy Test ♥

10:11:00 AM


hehe..nape aku tunjuk gambar nie..sebab nanti tengahari aku nak g beli bende nie kat guardian..aku nak beli 2..satu aku nak test ari nie jgk..satu lagi esok pagi..kenapa?
sebabnye ari nie dah byk kali aku muntah..now aku tgh PMS sbnarnye..tp pms aku nie lain ckt..

so, aku tanye pendapat mak aku & opismate aku yg lebih berpengalaman diorg suh aku check..based on ape yg aku terangkan kat diorg n feedback yg aku dpt..ramai yg ckp aku mungkin preggy..erm..ntah la..aku pun xtau..sbb aku kan makan ubat xxx tapi aku makan x ikut time..kdg² 2,3 hari aku x makan..so maybe rezeki Allah nak bagi kan..aku terima jek la ade ke xde..


Adakah aku nga mr hubby akan bergelar mama & abah?kiter nantikan keputusannya minggu depan..tungguuuuuuuuuuuuuu..hehe


p/s:sedikit excited jgk sbnarnye..tp xnk mengharap sgt..
lepas nie xnak makan ubat lagi..wink²..(",)


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. wahhhhhhh..x saba zie nk tggu result nyer yangggg cepat gi beli n test ea. hahahaha...iyer² jek mkn ubat XXX tuh tp dok skip² x mkn...hikhikhik :P

    mintak² ko hamil yang. leh zie dpt anak buah nih...yayyyyy!!!

    ReplyDelete
  2. ♥zie♥
    yunk, nanti zaza gtau mggu depan ek..huhu

    ReplyDelete
  3. uit.. ade la kot tu. cepat2 la ade baby ye sis..

    ReplyDelete
  4. ♥oshinz♥
    haha..coba teka...

    ♥N♥
    bereh yunkkkk

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥