♥ Pelamin vs Bilik Tidur ♥

3:23:00 PM

Lupe lak..aku lom wat entry sal pelamin aku kan..oke ari nie aku kasik tunjuk kat korang pic pelamin nga blk tido aku..mmg aku puas ati sgt nga pelamin dia..sbb mmg ikut citarasa aku..sume yg dtg pun ckp cantek..suke oke..
Pelamin nie sbnarnye diorg pasang dah smggu sblom majlis kawen aku kot..sbb nye mase aku blk ari first tue pelamin nga bilik dah siap pasang dah..express tul diorg wat..tapi, geng umah aku nie jenis x kalut..xde nye nak bergambor sakan kat situ..aku pun xtau nape aku sndiri xde palk beria nak bergambor kat pelamin indah nie..cewaahh..sbb nye maybe la aku nie excited lebih sbb nak kawen..haha..so, bende² len aku x hirau..hikhik


owh..aku x wat warne samer pelamin nga bilik..sbb nanti xde kelainan..dlm bilik aku pilih warne krim..suke sgt..eleh, aku tido bukan kisah sgt kat pelamin tue..yang aku kisahkan laki aku kat sebelah..haha..giler gatal oke aku sejak dah kawen nie..huhu


p/s:aku gatal xpe oke sbb kat umah ade org tolong garu..lalala..wink²


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. hahaha
    terserlah G****
    hahaha
    sorry...bkn aku ckp anda yg mengaku
    hehehe






    *lamer giler tk singgah blog gue

    ReplyDelete
  2. cantek pelamin gn bilek ko yunk...N tgh pk2 lg ni..huhuhuu

    ReplyDelete
  3. wahhh yang. lawa lah bilik tido ko yang. yg pelamin tuh aku dh tgk ari tuh. so nk fokus kat bilik tido jek. pssttt...sure best jek malam ptama tido kat bilit tdo dihias gtu kan...hikhikhik

    :P

    ReplyDelete
  4. ♥fir21♥
    aku gatal xpe weh, de org tlg garukan..lalala

    ♥N♥
    ko nyer kaler tema ape yunk?x sabor la nk tgk ko nyer preparation..huhu

    ♥zie♥
    errrr...zie, aku dah x heran dah nga hiasan blk tido tue, yg aku kisah laki aku dah yunk oii..wahaha..larikssss

    ReplyDelete
  5. zaza...bape budget nak tampah pelamin ngan hiasan bilik tdo erk? nak tahu sbb nak budget wooooo

    tkr link jom ;) i selalu terjah blog u uhuuuuuuuuuu

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥