♥ Mood Merajuk ♥

3:00:00 PM

Xde mood sgt..blog shop pun malas nak komen..sbbnye, aku letih & penat yg teramat sgt + ngantuk tahap cipan..minggu nie mmg semangat luntur sbb terlalu banyak "aktiviti" yg dibuat..huhu..rehat mmg x ckup langsung..yela, time nak tido leh layan borak nga mr hubby..tup tup dah dekat kul 1 pagi..mula la masing² kelam kibut pejam mata..hoho..

so, nanti² la aku post entry sal surprise yg aku wat mase birthday mr hubby rabu lepas..gambar pun dlm fon dia lom smpat bluetooth agi..

Esok mmg kami dah plan nak bangun tido lambat..mlm nie off tepon sumer..xmo org kaco kami tidur sbb kami mmg x cukup tido mggu nie..mr hubby bkn leh klau badan penat+letih..nanti trus dia demam..aku gak yg susah..dah la coti xde oke..huhu..


Muke penat+kesian..mintak simpati kat mr hubby, mane tau kot² mlm nie xyah masak..lalala.. sempat lagi berniat kurang baik disitu..haha

p/s:sori pada geng blogger yg salu aku terjah blog dia sbb just jenguk tp x tinggal komen..nanti aku komen byk² ek..selamat berhujung minggu sumer..(",)


♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. "aktiviti"..?? apekah..??/ smpai x cukop tdo tuuuu....

    ReplyDelete
  2. ♥N♥
    ..haha..N kawen dulu baru tau aktiviti apekah..lalala...

    ♥ber_uwang♥
    indahhhhhh sangattttt..kawen lew...huhu

    ReplyDelete
  3. wakakakaka...wakakakak.. tersengih kambeng lak zie bc part "aktiviti" tuh weh..hahhaa. indah nya alam berumahtangga neh kan yang :P

    ReplyDelete
  4. ♥zie♥
    erk...huhu..cepat kawen yunk..sonok leh wat ape xde sape nk marah..toink²

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥