♥ MC ♥

4:28:00 PM


Semalam sayep mc..kenapakah? ari isnin pagi semalam around 5.30 am..saya terbangn dari tdo & rase nak muntah sgt²..so, pg bilik air then ape lagi..mula la uweekk uweekkk..mr hubby pun smpai terjaga..oh alangkahkuat aku muntah..sangat sakit sbb x kuar pape..hanye kuar bende alah pahit itu aje..sgt x suke oke..

Then, kpale rase pening..baring kejap pastu mr hubby bangun mandi..dkat kul 6.30 am cmtue aku bangun wat sarapan utk mr hubby..terhuyung hayang..huhu..kpale pening giler..terus baring kat dapur..mr hubby suh masuk tido tp aku x sampai hati la nak suh dia wat sendiri walaupun hanya roti bakar & milo segera..aku sayang mr hubby oke..haha

Pastu lepas mr hubby g keje aku sambung tido jap..dekat kul 7 bangun mandi siap nak g eje even kpale pening sgt²..tapi gagahkan diri jgk sbb cuti dah abis then malas nak g klinik..baru jek kuar kawasan rumah, tgk jalan jammed giler..hoh..apekah..semalam pagi hujan ye..so, aku nie dah la pening kpale..pk punye pk,decide g klinik..

Doktor tanye sakit ape, aku ckp muntah+pening..terus dia tanye aku mkn pil xxx tue lagi ker..yup..then tanye period aku last month dtg x..yup..dia cek tekana darah pastu suh aku baring dia nak cek perut aku..apekahhhh?

huhu, agak pelik disitu sbb aku kan planning, so x mungkin la pregnant..then dia ckp aku byk angin..hoh..dia kasik aku 2 jenis ubat angin satu ubat muntah..tapi xde pun ubat pening..huhu..pale dah la tingtong..aku lak sengal x mintak..tp aku dpt MC..lalalala..x mintak pun oke tp doktor nie baik dia paham..haha..

trus aku balik umah, sms mr hubby, sms bos & opismate..so semalam aku bongkak sesajok..sonok....


p/s:nie mesti dak tecik tue yg wat aku byk angin nie..
yela aku dok asyik angin nga dia jek..huhu..sengalll...



♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. same lah ngan zie gak yang. byk angin tp idak ado ler plak rg uwekkk uweekk. haa haaa..jgn jgnnn...yayyyyY!!! aku dpt anak buahhhh!!!

    hahaha :P

    ReplyDelete
  2. ingat kan pregnant hehehehe apa salahnya pregnant hehehe lagi hubby cayang tau

    ReplyDelete
  3. N pon jnis byk angin...sorga ko ade org urut..nway yunk..t8 cre k..cuaca x mnentu skg..

    ReplyDelete
  4. ♥zie♥
    anak tekak ade la yunk oiii...huhu..lom ready agi ah..

    ♥babyboo♥
    hubby yang xmo bg pregnant lagi..dia lom ready nak de baby..huhu

    ♥N♥
    bkn dia yg urut den N oii..den yg urut dio..mencikkk

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥