♥ Entry Basi..Huhu ♥

4:11:00 PM


Oke, nie pasal birthday mr hubby 11/11/09 ritu..aku citer ringkas jek la ek..aku beli kek kat mr hubby..tiramisu kek..gambar yg korang tgk tue..xdela surprise mane pun tp aku excited oke nk sambut birthday dia..yela 1st birthday dia as my busband kan..hehe..

so, tghari lagi aku g beli..sbb klau ptg takut x sempat..aku kene smpai dulu sblom dia..tue pun nyaris² dia jumpe kek tue..tp dia dah leh agak pun..haha..

so, mlm tue dia siap request soh aku nyanyi lagi tau..haha..even pitching larik, aku nyanyi gak la dlm sumbang..hikhik..

tapi, present yg dia request aku lom tunaikan lagik..nanti sayang belikan ek abang..tunggu de wang dulu..haha..yela, korang tau x ape hadiah yg dia nak..hah tgk la kat bawah nie..huhu..

Blackberry oke u ollss..

Huhu, kalah E71 aku tau..tapi kan, biler aku belikan utk dia nanti..
aku mintak pakai dulu..haha..aci x?hehe

p/s:citer sal bufday nie dah basi sgt,
tp ikut suke la kan aku nak tulis kat blog aku..haha

♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. ♥chentamaya♥
    xdela bsar mane pun permintaan dia tue..seb baik dia x mintak subaru sebijik tau..haha

    ReplyDelete
  2. wakakakka..ngelat ko yang. zaza beli nnti then zaza yg gune dulu ek. gudddd idea....hahahha.

    zie sukung 100%. bini kene merase dulu maa. ladies first gittew...awwwww..hahhaa

    ReplyDelete
  3. ♥zie♥
    harus la kiter bini nie yg try dulu yunk..org pompuan lembut ckt..laki ganaz harus rosak dulu sblom kiter dpt try..

    ReplyDelete
  4. ♥n♥
    aduh yunk..ari nie gaji..cepat pegi beli..haha

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥