♥ Biler Nak Pregnant......... ♥

3:15:00 PM

Korang penat x klau salu org dok tnye biler ko nak pregnant?bukan setakat penat tapi sakit hati oke!!!!!..mak aku pun x sebuk tau..huhu..
opismate aku yg salu dok kepit nga aku nie tau la planning aku cmner kan..
And mak aku pun tentu la paham jiwa aku
..tp ape kes nga org sekeliling
yg x penah lenguh mulut dok kepochi tue???

Aku bukan x nak pregnant tau..tp as i said before la kan..
mr hubby lom ready lagi..dan aku pun masih x brape nk puas lagi bermanja..
masih nak berhoneymoon bagai..
Anak tue kan rezeki..klau ada, InsyaAllah Yang Maha Esa akan bagi la..
lagipun kami baru 2 bulan kawen oke..blom pun 2 taun..
bagi la mase pada kitorang nak berdua lame ckt..

(mak mertua "kesayangan" aku..hoho)


Tapi, adat la manusia kan..bkn reti nak paham org len..
so, aku yg x tahan telinga nie pun bincang la nga mr hubby..
tue pun secara berseloroh aku ckp tau..
then, mr hubby agree la nga cadangan aku..
after period aku nie, aku x pyh telan pil xxx tue lagi..
xnak mention oke korang just paham jek la..huhu..

Biler aku tgk calendar balik, if skrg aku pregnant,
maybe aku bersalin dlm bln puase atau raye taun depan..aku xnak la mcm tue..
so, hope our everything going smooth as we plan..(",)

p/s:To my mother in law, just wait 4 new grandchild oke..
Be patient!!!wah marah tue..haha



♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. Biasalah tu kak..org akan bertanya ape yg kter takde..even akk da ade anak nnti dorg mesti akan bertanya lg..bile nak tmbh anak lg..biasalah manusia..penuh ngan persoalan

    ReplyDelete
  2. ♥ mar@ziey ♥
    klau dah ari² dok tanye rimas lah yunk oii..asyik same question jek..rase nk bg penampar jek...oke ker?haha

    ReplyDelete
  3. adat manusia ler tuh yang. bila lom kawen, org akan tanye bila nk kawen. bile dh kawen, tanye bila nk peknan. aiiyooo..mmg kepochi wooo.

    klo nnti zie dh kawen n ade yg tanye gni...sure kene sedas dua dgn zie...tp dlm ati je la sound..wakakakaka


    :D

    ReplyDelete
  4. ♥zie♥
    penat yunk oii..sakit ati pun ye jgkk..huhu

    ReplyDelete
  5. ♥N♥
    lom ade lagi yunk..tgh berusaha!!!!haha

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥