♥ My New Life ♥

3:19:00 PM

Oke, ari nie aku rajin ckt..so aku story kat korang new life aku..sonok..hepi..maklum la pengantin baru..dpt la suami yg ringan tulang..kire senang la ckt hidup aku walau still penat kene buat itu ini..tapi dlm penat tue x rase sgt sbb yg lg terase keseronokan hidup berdua..ecehhh...hehe

Masuk ari nie dah 25 hari aku jadi isteri kepada Kamaruddin which is my husband now..lagi berapa ari jek nk cukup sebulan..hepi x pyh ckp la..biase la kan org ckp 3 bulan pertama nie sumernye indah..tp aku mintak² keindahan yg kami kecapi nie berkekalan hingga akhir hayat kami..aminn...

Nie mase ari raye pertama..yg mane aku dah bergelar isteri pada hari tue..semalam nye aku telah selamat dinikahkan..time nie tengah tnggu mr.husband dtg umah..excited sgt tp kuntrul la kan..hehe..raye taun nie aku rase sonok sgt..maybe sebab tahun nie jgk aku dah jadik isteri orang..(",)

Ha.. yg nie plak baru ahad lepas..mase nie nak g open house kawan dia..tgk la muke gatal n gedix dia tue..suke sgt dia wat muke cmtue..aku lak x leh tahan tgk muke cmtue..asyik nk gelak jek..nie first time dia bwk aku g jumpe kawan² dia lepas kitorang kawen..sblom nie pun aku jarang² jek jumpe..tue pun kalau kebetulan jek..=)

haha..this cute face is my feveret..x sangka lak dia nk wat muke cmnie..minggu lepas rasenye bile aku ckp "abang, meh za ambik gambar" ..diapun terus wat muke cmnie..xleh blah weh..dia siap suh aku wat wallpaper kat fon aku lagik gambor nie..sengal tul..hehe

hah, yg nie lg xleh blah..mcm budak²..minggu lepas nun kami g la klcc..saje nk jalan²..pastu dia ckp nk masuk petrosains..sbnarnye dia nk masuk aquaria tp dia salah ckp petrosains..naseb la abg..len kali jek la kite p ek..huhu..sonok gak masuk dlm tue..excited pun ade tgk bende pelik² yg x penah jumpe..dpt byk ilmu gak la..tp bile dia jumpe bende nih..aduh, penat weh aku dok tggu dia main bende nie..dia ckp sonok..yela bende alah nie kan bkn mcm kete leh bwk suke² ati jek..tp yg kat dlm tue cm mainan la..blh bwk..aku plak dok ketawa jek tgk memek muke dia tue..bersungguh² main..haha

hehe..skrg dok kat umah ckt² posing..yela sonok ade kawan..dulu bosan dok sorang² jek..skrg dah leh usik dia best la..cume penat x yah ckp la..x renti wat keje..ade jek bende yg aku nk wat..dulu malas kemain..skrg dh rajin ckt..ckt jek la..hehe..

p/s:skrg masak jek kat umah..mr.husband asyik suh aku masak walaupun x brapo nk sodap..tp dia mkn maintain byk..nk ambik ati aku kot..yela kang aku majuk aku x masak la..haha..kadang² aku dh xtau nk masak ape..yela aku bkn reti msk pun..stakat masak sayur, goreng ikan, daging, udang tue aku reti la..gulai², masak lemak bagai nie aku lom reti lg..xtau nk masak cmner..nk kene menuntut ilmu la jwbnyer nie..huhu..kang bosan lak dok makan bende same..bkn dia jek bosan aku pun samer..haha

♥♥♥Lot's of lurve♥♥♥
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. ♥maraziey♥
    kawen la cepat² yunk..sonok...hehe

    ReplyDelete
  2. alahaiiii..romantiknyer pasangan pngantin baru neh weh. jeles tgk. xpe² my turn will be COMING SOONNNN..hohoho

    ReplyDelete
  3. ♥zie♥
    hehe..ala yunk romantik ke cmtue..org len more romantik tau..kami biase² jek..nanti zie mesti lagi romantik punye..wink²

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥