::Bestnye Puase Tahun Nie::

2:44:00 PM

wah..tajuk x hengat ek..hehe..knape aku ckp best sbb 3hari yg pertama nie aku berbuka bersama encik tunang..mmg hepi sgt..ari nie pun aku akan buke nga dia..teruja lebeh..Alhamdulillah di bulan puase nie dpt plak dia meluangkan mase utk aku yek..haha

Yela tggal 26 ari jek lg kami nak disatukan..so skrg dia mcm soft skit nga aku..klau aku over manja pun dia layankan aje..haha..so sabtu lepas buke puase kami g jalan2 kat shah alam..wah org len sibuk g semayang terawih ko bleh plak pg jln2 ek..hehe..dah lame sbnarnye kitorg x kuar lepak cmtue..mmg lame sgt..so sbb da lame kitorg lepak smpai kul 2 pg kat dataran shah alam tue..mmg best la sbb org pun ramai lepak situ..

xde buat ape pun just ckp2..bercerita..mcm2 la kuar..sambil mkn kacang..wah mmg hepi la..lepas tue gerak blk putrajaya then terus sahur..lepas anta aku encik tunang blk umah..esok dia x keje so dia nk tdo la puas2 tue..hehe

ari ahad plak kitorg pg bazar ramadhan kt presint 2 dpn opis aku tue..ramai sgt org..xtau nk mkn ape..then kebetulan aku mmg nk carik sambal ikan bilis utk sahur..bende len aku x lalu mkn klau sahur..klau dgn sambal bilis tue mau 2,3 kali aku tambah even mkn kul 5 pg..haha..encik tunang nk mkn ikan bakar..so aku carik lauk paprik..blk umah msk nasi..wah mkn mcm org da kawen..hehe..

enck tunang nie cerewet skit bab mkn..nasi lembek mampus dia x mkn..so, aku klau nk msk nasi mmg kene pg hadap dia dlu tnjuk sukatan air..huhu..padahal aku da sukat elok2 dh..dia suh buang lg..huhu sian aku..akhirnye aku berjaya masak mcm yg dia nak..wah mmg leh jadik isteri mithali nih..haha

lepas azan terus ngap..hoho..nikmat tak terkata..da abis mkn aku terlentang..terus kene tonyoh kpale nga encik tunang..huhu buruk perangai dia ckp..ala ok la aku x cover depan dia..haha..
pas mkn aku pakse dia g terawih..xtau la dia pg ke x sbb dia trus blk umah..

ari nie plak aku berbuka kat kedai nga encik tunang sbb dia blk keje kul 6.45..mkn kt bangi sebab dkat nga tmpt keje dia..so, tggu la lg 4jam lebih..adui dugaan tul time keje nie..klau dok umah baring jek la kejenye..huhu

Lot's of lurve,
Mrs.Kamaruddin

You Might Also Like

2 kata cinta

  1. wuaaa...N x buka bsama incik tunang ag....windu...

    ReplyDelete
  2. :N:
    xpe..tp dgr mcm mggu dpn ye N berbuka nga encik tunang..hehe..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥