::Gambar Yang Tak Seberapa::

11:52:00 AM

Muke gatal..

Nie mase bru nk blk..mood dia oke lg..

Dak excited lebih dpt nek flight..huh

Aku mcm biase cover cun..haha


hoh..tajuk entry..xleh blah..aku sbnarnye ngah berperang nga encik tunang nie..xtau knape tp sejak dtg dr kampung ari ahad lepas dia diam jek..dia kalau diam mesti ade bende yang dia marah tue..huhu..smpai ari nie x ok lagi..adoyai....aku da la failed bab mujuk2 nie..hurm....

so, senang crite aku buat x tau jek..kang kalau dia rindu karang pandai la dia cari aku..skrg aku xde mood oke nk pujuk2 org..ko nak terlentang ke terbalik ke up to you..xde mase nk mujuk2..laki nie bkn leh bagi muke sgt...so ko nak majuk ke ape...ade aku kisah..

Tipu la kalau aku ckp aku x rindu tp aku pun ada ego aku sndiri gak..x kuase oke nk melayan kerenah ko yg makin ari makin aku x paham..giler dowh aku..makin dekat nk kawen cmnie plak..ntah la..aku nie kekadang malas giler nk layan kerenah dia yg ntah pape tuh..so baik aku diam jek..

Lagi aman hidup aku dr dok pujuk org yg x mkn saman tuh..aku tanye sekali jek..x gtau x kisah la..bukan aku hadap sgt pun nk tau..ikut suke hati dan jantung ko la yek encik tunang..perasaan awk, awk jek la yg paham..x kuase den nk paham2 pulak..

p/s:giler seyes aku xde mood nga dia..nk majuk, majuk la..i dun't care okeh..huh majuk yg xde sebab..sebab aku rase aku x wat salah..giler menyentap aku nie..ade aku kisah???haha

You Might Also Like

9 kata cinta

  1. terkena serangan sawan nak kawen tue (sindrom kawen)...

    ReplyDelete
  2. ::tengku_fir21::
    haha..nk kawen pun ade sawan yek..xtau ler plok..haha

    ReplyDelete
  3. he he he encik tunang dah tak sabar tunggu ari tu....hik hik hik

    ReplyDelete
  4. ahhaha sabar jelaa cik zaza..
    biase laa tu.. laki mmg cmtu.
    tetibe teremo..lebih dr pompuan! haha

    kasi laa dia bertenang dlu..
    lame2 oklaa tu
    nant da sejuk eloklaa tu kang.. :)

    ReplyDelete
  5. ::ber_uwang::
    yeke x sabor..oo kalo x sabar dia jadik cmtue ek..cam pompuan dtg bulan yek..huhu..sabor jek la..

    ::kak izah::
    huhu..itu lew pasal nye..itu yg eden diamkan ajo tue..lg mau pening palo eden nie..cubo lew kak izah bg nasihat sket utk bakal pengantin nie..ahakss..

    ReplyDelete
  6. adeh... cik zaza ni umo bape??
    cam tuo plak den raso cik zaza pggl cenggituh.. hihihi

    izah nk bg nasihat pn izah xde experince lg.. uhu
    stkt sikit2 tu boley lew.. :)

    ReplyDelete
  7. ::cik izah::
    den umo 23 baru ei..hehe..pasan lew plok "baru"..cik izah nie umo bapo pulak..

    x payoh la raso tuo ei..mmg eden nie suko ati jok panggil oghang ghupe itu..huhu

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah..

    try la settle baik2 k..

    da nak kawin da tu... hehe..
    kenela memahami di antara satu sama lain bru rumah tangga aman bahagia.. (ngehhh ngehh cam da kawin je fia neh)

    all da best~

    thanxx follow blog fia...

    ReplyDelete
  9. ::fia batrisya::
    thanx 4 nasihat tue..huhu..saje jek ego lebey padahl sedey..tp nk tunjuk gak kuat..xoxo..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥