Kenapa Aku Xde Mood..

9:15:00 AM


Giler kan aku nih..(mmg pun)..
huhu..seyes ok minggu nie aku mmg emo giler..asyik mau nanges aje..dtg keje pun muke seposen..without make-up, muke pucat giler..lantok ar..seb baik mggu nie bos aku byk meeting luar..so bole la aku layan emo nie tanpa gangguan..xoxo

Sebenarnye aku kecik ati nga tunang aku..(menyampah stiap kali sebut sal dia okeh)..ntah la aku rase 2,3 menjak nie dia langsung x caring psl aku..atau adakah aku yg terlebey mengade..aku pun xtau la..aku nie kan manje..sape yg kenal aku mmg tau yg aku nie nmpk jek seyes okeh tp manje yg amat sgt..x caye tnye mak aku okeh..adik aku pun jeles smpaikn dia leh ckp nga aku suh masuk alik lam perut mak aku..time tue aku tito atas riba mak aku okeh..huhu

yela da aku mmg kemanjaan cmnie nk wat cmner..bkn mengade-ngade ok tp mmg semulajadi manje..aku suke sandar kpale aku kt bahu sape2 jek yg ade kt sebelah aku..kwn aku mmg da tau sgt perangai aku nie..aku mmg suke manje2 la..mule2 kenal aku sumer owg ckp aku sombunk..huhu yela aku nie mule2 susah skit nk mesra nga org..sbb aku xtau org tue cmner lg kn..then biler da lame2 bru diorg tau aku nie jenis cmner..suke wat alawak okeh..pastu suke gelak2..yg pnting skali suke manje2..heheh..

tp aku mmg emo biler time tue byk bende yg harus aku pk..x kire la apepun yg melanda otak aku nie tp pasti aku akan emo..lebey2 lg kalau melibatkan soal hati & perasaan aku..otomatik aku akan jadik pendiam then sumer org da blh agak serta tau bahawa JGN KACAU AKU..haha aku gilos..

4 the whole week mata aku bengkak sbb tiap2 mlm asyik nanges..aku suke berfikir..then aku mmg seyes biler aku da start pk..mmg akan emo giler2 la..sbb tue aku salu asingkan diri biler aku emo sbb xnk ader yg jadik mangsa aku..aku x blh kawal emosi & blh marah org tue kalau dia kacau mase aku nk bersendirian..giler emo kan..so better aku dok diam2 jauh dr saper2..even tunang aku pun..

semlm adalah sesi luahan perasaan okeh..tp aku msg dia pun time dia da tido sbb aku mmg xnk dia bls time tue jgk..so aku carik mase yg sesuai iaitu time kau tau dia mmg da tido..akuluahkan ape yg aku rase psl dia..ape yg aku kecik ati, x puas ati..sumer la..semlm, skali lg aku tido dlm keadaan airmata masih lg mengalir..erk cam drama lak..huhu

aku xtau la ape penerimaan dia sbb smpai saat nie dia lom msg or kol aku..xtau la jadi x kitorg nk tgk wayang citer JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK mlm nie..maybe aku beli jek tiket tghari karang..pg ke x lantak la..aku mmg pasrah jek..

Aku xtau la nie kot org cakap dugaan di alam pertunangan..cepat emo, emosi tersentuh even psl bende kecik..ntah la aku pun xpasti..yg aku tau sejak smggu nie aku mmg sedey sgt..smpaikn aku penah terpikir utk putuskan saje pertunangan nie..giler kan aku..tp aku masih lg waras..walau aku xpasti smpai biler kewarasan aku nie boleh bertahan..haha..

herm..aku pun da malas nk taep walaupun byk lg yg aku nk luahkan kt sini tp biarlah rahsia dulu ek..tggu tgk mggu depan cmner plak..huhu

You Might Also Like

3 kata cinta

  1. sis....
    cool okey...
    jgn sedih2 n emo2 cmnie eah..
    sedih tgk sis cmni...

    ReplyDelete
  2. welkam to the club jiwakaco.

    sebenarnya masalah nya kecik aje..

    cik zaza ni manja orang nya dan perlukan perhatian encik tunang. tapi sayang nya encik tunang buat bodo aje.
    ini adalah proses perkenalan ke alam rumah tangga.. esok dah kawen mungkin ada mcm mcm lagi.

    so bangun dan cakap dengan diri sayangi diri sendiri sebelum menyayangi diri orang lain.


    gigi sama lidah dah lama kawan pun tergigit juga kekadang tu

    ReplyDelete
  3. ::orkedanza::
    hoho thanx cayang..akak da okey dah..senyum smpai tinge sbb dpt cincin baru..=)

    ::atan::
    encik atan..thanxx atas nasihat..mood skrg adalah hepi..encik tunang da sedar tunang dia cik zaza nie adalah kemanjaan so harus lebey perhatikan..=)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥