.:esok cuti:.

8:44:00 AM

yeye..esok cuti..haip mcm dak skolah lak..haha..aku mmg suke cuti..stiap mggu cuti sabtu ahad nie lah yg aku tggu..knape ek?hehe

sbb nye time cuti lah aku dapat jumpo encik tunang..huhu..kalau ari keje biase jarang sgt sbb kalo xde hal penting mmg kitorg x jumpe..sbb kate encik tunang nk bg rindu tue lebey skit..ahakss...aku plak jenis x tahan rindu..yelah eden kan suko manjo2 nih..lalala

wah mlm nie dpt lew jumpe encik tunang..yippieee..nk tgk movie Terminator Salvation..tp kan konpem encik tunang nie tido lagik..yela dia kalo up to 12 mmg bleh jek pejam mate sbb keje dia mmg memenatkan..konon2 nye teman eden jela tuh..tp kalo citer tuh best & x memboringkan dia mmg akan tgk smpai abis..antara citer yg dia tgk smpai abis stakat nie..Bohsia, Syurga Cinta, Jangan Pandang Belakang n ape lg ntah.. yg lame2 tue x ingat la plok..huhu

herm..x sabor nie nk jumpe encik tunang..nk pelok2..huh gilo..haha..mcm x jumpe setaun..haip ikot suko den la tunang den..wakakaka...

okeh, next entry akan di post secara otomatik besok sbb den kn cuti 2 hari..entry nie special skit..huhu

p/s : 100 days to go...lalala..=)

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. seronok nya.... waaaaaaaaaaaa den nak tunang juo mcm ni

    ReplyDelete
  2. ::atan::
    sonok sgt2..hah cepat2 lew tunang..nanti leh welcome to the club..wink wink =)

    ReplyDelete
  3. nk gak jmpe tunang ku...jaohnyerr..windu sudaa..

    ReplyDelete
  4. ::pRincEsS_N::
    xoxo..cuti ini mari kiter jumpe tunang masing2...lalala

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥