Weekend Yang Beshhhh

9:20:00 AM

hehe..nape aku ckp best? sbb aku da baik2 nga tunang aku..owh terlupe korg xtau kn..hikhik

best jgk kene pujuk nie sbb dia jrg nk memujuk..huhu..then ahad lepas x ingat kitorg pg beli brg hantaran..huhu..dekat ribu abis lorh..tp yg bestne kt parkson alamanda ada grandsale..ape lg kitorg hentam la abis2..hehe

skrg dh 2 bekas utk dia n 2 bekas utk aku..lg 5 utk aku n lg 7 utk dia..huhu yg xtahan nye brg dia lg mahal dr brg aku..mane aci..tp mmg pun brg laki sumer mahal2..hampesss jek..sedap betol dia mengepau aku..x suke...

tp aku mmg puas ati bcoz brg yg harga ratus2 kami dpt murah giler sbb ade sale..mmg sonok la...tue yg membeli x ingat dunia tue..haha

nanti nk pg kl lak beli brg..hurm pening gak ek nk kawen nie..skrg aku da kene start membeli sbb lg 4 bln jek..huhu..kejap je rase..xoxo..syg plak nk tggal kan zaman single..hikhik..

oppsss sori gambor nye ngak ada coz tunang aku sorg tue mmg pemalu giler..ahakkkss menyampah tau..xpe nanti aku curik2 snap pic dia okeh..

nanti aku post gambar brg2 yg aku beli okeh..skrg x sempat agi coz brg sumer still bersepah dlm kete mcm org ada anak sepuluh..haha..bkn pemalas tau tp sempat sbb semlm kene trus pg umah kakak kt bangi temankan dia utk 2 hari sbb husband dia a.k.a abg ipar den pg outstation..yey dpt main2 nga anak buahku yg nakal itu..zafran the notty boy..haha

herm, ok u all..nanti ketemu lg yek..daaa

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. ai ?! post jer tunang akak tu .. sejam kemudian delete lo .. wahaha !!

    ReplyDelete
  2. hye..sy singgah ke tmn strawberry kamu..sgt berseri2 ;) feel free 2 visit me back sis~

    ReplyDelete
  3. eldy.;..haha tunang akak tue segan lah..nanti la someday akak post pic dia..thanx dear dtg jenguk blog akak..wink

    aianna.; thanx 4 da visiting..nanti akak jenguk blog anna k..

    ReplyDelete
  4. kak zaza,jom ym la..add rai_sha87~

    ReplyDelete
  5. kak..dah send dgn pjg lebarnye...hmm~

    ReplyDelete
  6. yeke..nape akak xdpt ag nie dear..tol ke emel nye tue?

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥