H@ri Minggu

9:18:00 AM

Setiap hari minggu adalah menyeronokkan sbb cuti n dpt bangun tido lambat..huhu..ari sabtu pg alamanda sbb nk beli jam utk tunangku tersayang..jam daku da beli dia punye lom agi..so masuk city chain sbb tue aje kedai jam kt alamanda..dia xnk jam guess mcm daku sbb dia kate x sesuai nga dia..pape jek la abg oi..so tgk punye tgk dia berkenan kt jam ellesse..sbnarnye dia nk tissot tp mahal la syg..yg dia berkenan pun dlm sribu lebey..owh tidak..lg mahal dr jam aku nie mane bley..

okey la jam ellesse tue..harga sbnar dia Rm799 tp ade diskaun 60% so dpt la Rm319.60..bagus lg murah dr jam aku..hehe..nk jgk..yela sebelum nie barang dia sumer mahal dr aku dowh at least ade jgk yg murah satu..haha..then pusing2 satu alamanda tue lupe plak nk bwk voucher Rm150 dr guess yg dpt mase beli jam aku kt klcc mggu lepas..huhu..herm pastu tggu jap sbb tiket wayang kami "syurga cinta" start kul 11.00 mlm..pd aku best la sbb tunanglku ckp citer tue dpt menusuk ke kalbu dia..warghh hebat giler..yela menyentuh perasaan..aku pun terasa gak tp xmo tnjuk la..hikhik

Movie abis dlm pkul 12 lebey n kitorg pg mkn sbb ptg td blom mkn nasi..pg perantau kat bangi sbb itu yg plg dekat nga putrajaya..huhu..x sedap tp terpaksa mkn sbb hari nie sehari suntuk blom mkn lg..then blk tido sbb esok mau shopping lg ke mid valley blli kasut dia..

Then, ahad pukul 2.30 mcm tue kitorg smpai kt midvalley..wah astro ade buat gempak selebriti tp sumer bekas budak2 AF..ade idayu, adlin, farhan, akma then ramai lg aku pun x ingat sape..tgk kejap jek then sambung carik kasut dia..dia mmg cerewet..wah aku plak yg xtahan..yela lenguh tau kaki nie semata-mata nk carik kasut dia kitorg pusing satu midvalley tau..huh fussy mengalahkan aku..aku lagik senang suke jek beli..huh..nk beli barang dia mmg masalah disebabkan kecerewetan dia tuh..lalala..

ok, dia nk brand clarks huh mengade..nk yg mahal ajek..hehe..so ade la satu yg dia berkenan tp wane brown la plak..dia nk carik itam..aku ckp da ok la tue cantik(sbnarnye da penat malas nk layan..haha) tp dia ckp nk itam gak..then aku ckp kaler la wane itam dia bengang..majuk la plak..pening giler nk pujuk mamat nie aku majuk pun x cmtue..so, ade la plak adegan pujuk memujuk x tahannye pompuan pujuk laki..dushum mcm nk bg penumbuk jek..huh

setelah puas dipujuk, dia decide ok la beli kasut tue..(aku da hangin semcm da, yela mengade sesgt..geram tau)then, lepas tue masing2 diam smpai la bangi..aku ckp lapar nk mkn(padahal da mati kutu sbb dia senyap semcm biase mulut xleh dok diam)..pg mkn kt village view..mmg feveret kami..stiap mggu mmg akan ke sana..mknan dia fuh the best la..sbb org kelantan yg masak..hehe

ok then blk umah gosok baju nk keje rinie..pastu tido..dia plak balik dlm keadaan masih merajuk skit2..tp bru jek td dia msg aku utk mengingatkan sesuatu..hehe rajuk da ilang la tue..dia mmg xleh majuk lame2 nga aku..rugi la..haha..ok next post psl nk blk kg jumaat nie..yea x sbr nie..

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. rajuk2 manje gtu yunk....huhuhu...suwitt perr...

    ReplyDelete
  2. .: N :. manje ker? x kuase i tau..huhu

    ReplyDelete
  3. kak za!mane neh gambo..up le gambo...wekk~

    ReplyDelete
  4. adik rai:. gambar adalah tidak dpt di snap kerana abg din seorg yg pemalu kucing..erk..hehe

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥