Curik-Curik & Kesian Dia..

10:55:00 AM


Kasut Clarks yg aku snap kt alamanda..huhu..yg brown tue sebijik cm kitrg beli kt midvalley..


Muke sengal abg yg begitu menghayati..owh..hehe


Opsss jgn salah paham..bukan mencurik tp aku curik2 snap pic tunang aku..din yg sengal..erk..hehe..sabtu lepas mase g alamanda sblom nk nunggu masuk panggung tgk syurga cinta smpat ar jgk kitorg g karaoke..opsss dia sorg jek nyanyi..aku x pndai sgt bab2 nyanyi nie(malu sbnarnye..eheh)

Bkn men feeling lagik dia ek..huh dpt sipi2 jek tue pun seb baik dpt..10 lagu gak dia nyanyi ari tue..plg xtahan time dia nyanyi lagu Ramlah Ram "Diam-diam Jatuh Cinta"..hikhik kalau la bleh aku snap pic dia time tue x pun dpt ambik video fuh..dia nie malu nga org len jek nga aku hampess xde kemaluan langsung, erk silap lak x malu langsung..hehe..

Lgpun da lame sgt dia x g karaoke sian gak so bg la dia lepas angin..fuh berbau..eheh.. Bowling pun da lame jgk dia x main, sian gak kekdg tp nk wat cne aku x reti men bowling..pegang bola bowling pun x penah tau..huhu..nanti la kite pg ek abang..ahakssss

Korang tau x, semlm pg alamanda pusing2 bleh lak jumpe Butik Clarks kt situ..adoyaiii slame nie aku x perasan lak kt alamanda ada Clarks..kate dok Putrajaya..huhu..aku masuk la saje nk tgk ade x kasut itam jenis yg same mcm kitorg beli kat midvalley tuh..skali ade daa..huhu..ksian la kt tunang aku tue..kempunan dia ek..huhu..aku pun gtau la dia then dia ckp xpela xde rezki nk wat cmner..(padahal sedey dowh..haha suare sayu jek)..

You Might Also Like

2 kata cinta

  1. uhuu..mmg ade clarks kt ctu yunk..baru lg bkak tuu....tp x de br sgtt..hehehhe...sayep duta alamnda.. (lantik sndri tuu..)

    ReplyDelete
  2. N:. yeke..huhu x pasan la plak sbb jarang mau pusing2..lenguh kaki..huhu..salu g makan @ tgk wayang jek..huhu

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥