Perang..hoho

10:27:00 AM

First time since we all bergelar tunang, kitorg gaduh besar..huhu
Siap mcm drama hindustan lagik..mata sampai bengkak2..and then bertukar jadik demam..
Wahhh x bestnye rase..gaduh sbb bende kecik jek..pasal dvd player..giler lols...
Nk dijadikan crite ari sabtu bru2 nie aku nk g beli washing machine..then berkenan lak kt dvd player sony tue..
After bayar nk mintak dia bwk kn..tp dia mane ilang ntah..kebetulan lak mood aku x brape nk bek ari tue..aku kol tnye ktner then dia ckp tgh tgk brg kt sebelah sane..then aku ckp la nga dia mtak tlg bwk..dia balas"ala bukn berat sgt pun bwk la sndiri"..tetibe aku down and then aku ckp.."ok" trus aku letak fon..

Pastu dia dtg, aku ambik dvd tue angkat pastu jeling skit, jalan tanpa pandang dia..huhu
Benda cmtue pun leh jadik perang beshor..=(
Aku majuk kejap jek..dia punye majuk mak oiii..memang kalah aku la..
Sampai dalam kete, dia hempas pintu kete pastu diam..aku dah mule berlinang air mata..huhu
Sampai umah aku dia wat xtau jek, ape lagi jdik cm filem hindustan laa..

Herm, aku dah serik..xmo dah jadik cmtue lagik..so hurting beb..rase cm batu besar kt atas kpale..smpai ari nie..dia lebih byk diam..then aku pun diam la jgk..
Takut kene marah, dia x garang@ panas baran tp dia kalau marah leh wat aku sakit jantung..First experience mcm nie, nanti x nk wat dah..xpela biar aku jek ngalah..dok diam2 jek la..
Tggu dia reda dlu..nk wat camno..sabor jek la..

You Might Also Like

0 kata cinta

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥